Preventieve en curatieve honden- en kattenvoeding

Met de honden- en kattenvoeding van SANIMED bieden we dierenartsen een kwaliteitsvol alternatief voor de bekende dure A-merken die de markt overheersen. SANIMED wordt gemaakt door het Nederlandse Vobra Special Petfoods. Wij verdelen SANIMED exclusief naar dierenartsen via verschillende veterinaire groothandels.

Waarom als dierenarts kiezen voor SANIMED?

Wetenschappelijk onderbouwde topkwaliteit

SANIMED wordt gemaakt door Vobra Special Petfoods in een hypermoderne productie-eenheid in het Nederlandse Veghel. De voeding is wetenschappelijk ontwikkeld en bevat uitsluitend superieure kwaliteitsingrediënten. Zonder toevoeging van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, enkel toevoegingen van natuurlijke oorsprong.

Een compleet maar eenvoudig gamma

SANIMED biedt een oplossing voor elke specifieke preventieve en curatieve behoefte bij honden en katten. SANIMED bevat een complete maar zeer duidelijke lijn van producten. Dit biedt een grote duidelijkheid aan de eindklant, zonder rasspecifieke producten.

Zeer interessante prijssetting

De prijssetting van SANIMED is uiterst interessant zowel voor de consument als voor de dierenarts.

Sanimed Personal Label Concept

Deze voedingslijn is aangepast aan de specifieke noden van je huisdier. Een gepersonaliseerde verpakking door de dierenarts is mogelijk voor jouw hond of kat.

Meer info over SANIMED?

Surf dan naar www.sanimed.info