Meer dan 40 jaar specialist in dierenbenodigdheden en honden- en kattenvoeding

ASP International beschikt als groothandel over meer dan 40 jaar ervaring in honden- en kattenvoeding. Daarnaast staan we bijzonder sterk in dierenbenodigdheden, waardoor we als groothandel een totaalservice aanbieden aan dierenspeciaalzaken. Dankzij onze nauwe samenwerking met de Nederlandse kwaliteitsfabrikant Vobra Special Petfoods kunnen we dierenspeciaalzaken, tuincentra en professionele kwekers een aantal sterke merken aanbieden: CaroCroc, CASA-FERA, Impress Your Dog en SANIMED. Voor deze merken zijn wij exclusieve verdeler in België. Voor de dierenbenodigdheden werken we hoofdzakelijk samen met M-Pets.

Met onze merken voor honden- en kattenvoeding bieden wij een hoogwaardig en prijsbewust A-alternatief aan voor de bekende internationale maar vooral vaak dure merken die de markt domineren.

Onze producten blinken uit door een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Elk merk omvat een compact en overzichtelijk totaalaanbod voor honden- en kattenliefhebbers. Datzelfde geldt voor onze dierenbenodigdheden.

Hoge klantenservice

Wij streven naar een hoge klantenservice. Dit betekent dat wij gratis leveren vanaf een bestelling van 250 euro. Wij beschikken over een ruime stock zodat je al binnen de twee werkdagen de bestelde producten mag verwachten.

Vertegenwoordiger komt langs

Daarnaast hebben wij meerdere vertegenwoordigers die graag persoonlijk bij je langskomen. Ze laten je allereerst kennismaken met de mogelijkheden van onze merken honden- en kattenvoeding.

Verder helpen onze vertegenwoordigers je met het samenstellen van een optimaal assortiment hondenvoer en kattenvoer voor je klanten. Je mag rekenen op alle nodige ondersteuning.

Interesse in een samenwerking?

Contacteer ons gerust

Eén van onze vertegenwoordigers komt graag bij je langs.