Enkele nevenproducten om je van dienst te zijn

Als extra service naar de dierenspeciaalzaken, kwekers en tuincentra die we voorzien van honden- en dierenvoeding, bieden we ook enkele nevenproducten aan: honden- en kippenhokken van Belgisch topkwaliteit én Canadese kattenbakvulling.

  • hokken_wit
    Honden- en kippenhokken

    We verdelen onze kant-en-klare honden- en kippenhokken naar dierenspeciaalzaken en tuincentra. Alle hokken zijn het resultaat van Belgisch vakmanschap, gemaakt van kwaliteitsvol grenenhout.Dankzij de extra vernislaag zijn de hokken perfect bestand tegen een jarenlange blootstelling aan gure weersomstandigheden.De hoeken worden bovendien verstevigd met metalen hoekprofielen. Op de daken wordt stevige roofing gebrand.Je hebt de keuze uit voorgemonteerde hokken of eenvoudige bouwpakketten. De minimale leverhoeveelheid is twee.In totaal hebben we drie modellen kippenhokken en vijf modellen hondenhokken.
  • kattenbak_vulling_wit
    Kattenbakvulling

    Wij zijn de exclusieve verdeler van de Canadese kattenbakvulling PractiCat in België. Deze kattenbakvulling heeft het voordeel dat ze samenklontert.Zo kan de kattenliefhebber gericht en eenvoudig de vervuilde delen uit de kattenbak verwijderen zonder dat telkens de volledige kattenbakvulling moet vervangen worden.PractiCat is verrijkt met fris geurend babypoeder. Deze kattenbakvulling vangt alle vieze geurtjes en vocht. Het absorptievermogen bedraagt maar liefst 350 procent. Deze kattenbakvulling is voor 99% stofvrij.