Onze merken kattenvoeding als hét perfecte alternatief

Wij hebben het perfecte prijsbewuste A-alternatief in huis voor verkopers van kattenvoeding die andere (of aanvullende) oplossingen zoeken buiten de vaak duurdere internationale merken. Wij leveren onze merken kattenvoer aan dierenspeciaalzaken, professionele kwekers, tuincentra en dierenartsen.

Particulieren kunnen in het uitgebreid verkoopsnetwerk van onze klanten terecht.

Welke merken kattenvoeding leveren wij exclusief in België?

Wij richten ons voor kattenvoeder op twee Nederlandse kwaliteitsmerken die we exclusief verdelen via dierenspeciaalzaken, tuincentra en kwekers. In ons gamma vind je volgende merken

Met deze twee merken bieden wij een volledige keuzevrijheid inzake profilering. Elk merk omvat een compleet gamma voor ‘kitten’, ‘adult’ en ‘senior’. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor gevoelige, zeer actieve en/of kieskeurige katten.

Wanneer u kiest voor één van onze merken kattenvoeding, dan haalt u een merk in huis met een totaalaanbod. Elke kattenliefhebber vindt binnen ieder merk zijn gading. Toch blijft het assortiment van elk merk overzichtelijk.

Dierenartsen

Dierenartsen voorzien we van kattenvoeding met een preventieve en curatieve werking. Ook hier hebben we een geschikt prijsbewust A-alternatief voor de vaak duurdere internationale merken:

Wie is onze leverancier van kattenvoeding?

Al onze merken worden gemaakt door de Nederlandse fabrikant en ontwikkelaar Vobra Special Petfoods.

De afgelopen decennia bouwde Vobra een uitstekende reputatie op wanneer het gaat over hoogwaardige kattenvoer aan uiterst aantrekkelijke prijzen.

Dit familiebedrijf is al actief sinds 1932. In 1970 begon de productie van honden- en kattenvoer. Sinds 1975 vormt dit nog de enige bedrijfsactiviteit.

Met CaroCroc en CASA-FERA produceert Vobra hoogwaardig kattenvoer via de productietechniek van het extruderen.

Vobra selecteerde ASP International als exclusieve verdeler voor België van zijn huismerken voor kattenvoer.

 

Waarom ASP International als leverancier van hondenvoeding?

  • Gratis levering vanaf 250 euro bestelwaarde
  • Binnen de één à twee werkdagen geleverd
  • Interessante lanceringsaanbiedingen
  • U kiest voor een meedenkende en eerlijke partner die altijd klaarstaat om je te ondersteunen en te helpen bij het creëren van toegevoegde waarde.

Onze vertegenwoordigers denken met je mee voor een perfect winkelaanbod kattenvoeding.

Nodig de vertegenwoordiger voor jouw regio uit.

We stellen graag onze mogelijkheden aan je voor met de bijhorende prijzen.