Gezonde hondensnack met lang kauwplezier

Met de gezonde knabbels van K-Nine trakteer je jouw hond op een lekkere en gezonde snack. Veiligheid en gezondheid staan centraal bij deze 100% natuurlijke hondensnacks, rijk aan proteïnen.

Waarom kiezen voor de hondensnacks van K-Nine?

 • 100% natuurlijk
  De hondensnacks van K-Nine bestaan uit 100% natuurlijke grondstoffen: lactosevrije melkproteïnes (caseïne), pectine (afkomstig van appels), kleurstoffen met rode biet en karmijn, natuurlijke smaken van kip, rund, chorizo of varkensham.
 • Proteïnen van hoge kwaliteit
  Met onze proteïnen van hoge kwaliteit creëren we een heerlijke, voedingsrijke hondensnack.
 • Beschermt de tanden
  De hondensnacks van K-Nine bevatten een melkproteïne met antibacteriologisch effect. Dit neutraliseert tandbederf, wat tandplak voorkomt en een slechtruikende adem elimineert.
 • Bevordert gewichtsverlies
  De hondensnacks van K-Nine zijn laag aan calorieën en bevatten geen vet. De caseïne in de snacks verhoogt het metabolisme, waardoor de snacks gewichtsverlies bij een dieet bevordert. Verder zijn de snacks voor de hond eenvoudig verteerbaar. Er komen geen grote, harde onverteerbare stukken los die maagproblemen veroorzaken.
 • Geen versplintering
  Eén van de belangrijkste troeven van de hondensnacks van K-Nine is de absolute veiligheid. Er komen geen gevaarlijke splinters los.
 • Verkrijgbaar in verschillende formaten en smaken
  De snacks zijn verkrijgbaar in drie formaten: Small, Medium en Large. Elke maat is verkrijgbaar in vier smaken: kip, rund, chorizo en varkensham.

Meer info over K-Nine?

Surf dan naar www.milkdynamics.com