Een prijsbewust A-merk voor hondenvoer

Met onze eigen A-merken voor hondenvoeding bieden wij als groothandel een prijsbewust én kwaliteitsvol alternatief voor (of een aanvulling van) de vaak duurdere internationale merken die de Belgische markt domineren. Wij leveren ons hoogwaardig hondenvoer uitsluitend aan dierenspeciaalzaken, tuincentra, professionele kwekers en dierenartsen.

Particulieren heten we graag welkom in ons uitgebreid netwerk van verkooppunten

Onze merken hondenvoeding: exclusief voor België

Dierenspeciaalzaken, tuincentra en professionele kwekers bieden we exclusief voor België de volgende merken hondenvoeding aan:

Dierenartsen

Dierenartsen hebben vooral nood aan curatieve en preventieve hondenvoeding. Ons merk biedt het perfecte alternatief voor de dure A-merken:

Met welke producent van hondenvoer werken wij samen?

Met uitzondering van de hondensnacks van K-Nine worden al onze merken hondenvoer aangeleverd door de Nederlandse fabrikant Vobra Special Petfoods. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1932.

Sinds 1975 legt Vobra zich volledig toe op de productie van hoogwaardig hondenvoer en kattenvoer. Vanaf 2002 produceert Vobra in hun nieuwe fabriek te Veghel, zowel hoogwaardige geëxtrudeerd (CaroCroc, CASA-FERA en SANIMED) als koud geperst hondenvoer (Impress Your Dog).

ASP International werd door Vobra geselecteerd als de exclusieve verdeler van zijn huismerken voor honden- en kattenvoeding in België.

Waarom ASP International als leverancier van hondenvoeding?

  • Gratis levering vanaf 250 euro bestelwaarde
  • Binnen de één à twee werkdagen geleverd
  • Interessante lanceringsaanbiedingen
  • U kiest voor een meedenkende en eerlijke partner die altijd klaarstaat om je te ondersteunen en te helpen bij het creëren van toegevoegde waarde.

Onze vertegenwoordigers denken graag met je mee voor het samenstellen van een aangepast winkelassortiment hondenvoer.

Nodig de vertegenwoordiger voor jouw regio uit.

…voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
We stellen graag onze mogelijkheden aan je voor met de bijhorende prijzen.