110% kwaliteitsgarantie met CaroCroc

CaroCroc biedt de particuliere honden- en kattenliefhebbers een 110% kwaliteitsgarantie. Voldoet het product voor de eindconsument niet aan de verwachtingen? Dan betaalt het merk CaroCroc maar liefst 110% van de aankoopprijs terug via het 110% garantieformulier. CaroCroc stelt bijzonder hoge kwaliteitseisen aan zijn honden- en kattenvoeding.

CaroCroc is een typisch Nederlands kwaliteitsproduct: no-nonsense goed. Dit betekent dat CaroCroc wordt gemaakt van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen, aangevuld met vitaminen en mineralen. Deze honden- en kattenvoeding bevat géén toegevoegde kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook conserveringsmiddelen zijn uit den boze. CaroCroc biedt een compleet en compact assortiment van slechts veertien voedersoorten voor je hond. Ook voor kattenvoer biedt het merk een overzichtelijke en compacte keuze.

De juiste voeding voor elke hond of kat

Binnen CaroCroc onderscheiden we de Premium- en de Super Premium-lijn:

  • Premium-lijn
    De Premium-lijn richt zich op gezonde honden, van puppies tot en met seniors. De ideale eiwit/vetverhouding is hierbij het belangrijkste. Deze hondenvoeding is geschikt voor elke hond met een verschillende mate van fysieke inspanning, conditie en formaat.
  • Super Premium-lijn
    De Super Premium-lijn zijn voeders voor honden met specifieke behoeftes zoals: voedselovergevoeligheid, huid- en vachtproblemen of dieren die aan het herstellen zijn. Ook de kattenvoeding bevindt zich in de Super Premium-lijn.

chooseKies het juiste voer voor je hond met de CaroCroc voerwijzer.

Meer info over CaroCroc?

Surf dan naar www.carocroc.nl